Uyghur- VWN

Onderwerp: Start Maatschappelijke hulp en begeleiding.

6-5-2019

Beste mensen,

Bij deze kondigen wij als Stichting Uyghur cultuur en informatie centrum aan dat wij sinds 6 mei 2019 persoonlijke maatschappelijke hulp en begeleiding gaan bieden in onze stichting. De aanleiding hiervoor is de behoefte bij de Uyghurse gemeenschaap in Nederland.

Aangezien de persoonlijke vraagstukken en problemen van de Uyghurse migranten in Nederland aan het toenemen zijn worden er regelmatig beroep op ons gedaan, omdat wij ons niet elke dag met dit soort vraagstukken bezig houden hebben wij een dag vastgesteld als inloopspreekuur, dat is elke vrijdag behalve vakanties en feestdagen. Om U beter van dienst te kunne zijn raden wij U aan om een afspraak te maken. persoonlijke advies en hulp begeleiding is een onderdeel van onze stichting activiteiten en derhalve geheel kosteloos.

Uiteraard kan iedereen langskomen om informatie in te winnen over de huidige Uyghurse problemen en mensenrechtenschendingen door China in oost- Turkistan

Onze maatschappelijke hulp en begeleiding zijn op de volgende onderwerpen gericht.

  • Maatschappelijk gerelateerde vragen en problemen beantwoorden en oplossen.
  • Economische vraagstukken omtrent werk en het starten van eigen zaak.
  • Juridische en belastingtechnische vragen beantwoorden en helpen bij het invullen van de formulieren en andere papierwerk, indien nodig doorverwijzen naar een expert.

Geertruida Carelsenstraat 12

2032 HK Haarlem

info@uyghurcultuurcentrum.com

www.uyghurcultuurcentrum.com